Aktuális

Rendőrt hívtak Cegléden, mert migránsoknak hitték a turistacsoportot

Kisebb hisztéria tört ki Cegléden, mert egy arab turistacsoport átutazott a kisvároson.

Felbolydult csütörtökön Cegléd élete, miután egy 10-15 fős társaság jelent meg a kisvárosban – írja a Ceglédi Panoráma. A lap egyik olvasója arról számolt be, hogy moziból hazafelé egy fekete és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futott össze.

A nő azt írta: „Rémisztő volt! Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a ceglédi emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos.”

Állítólag volt olyan szemtanú is, aki be is telefonált a rendőrségre, amikor meglátta az arab csoportot. Egy másik férfi a benzinkúton látta őket, és mintha lett volna a nyakukban valamilyen egységes „cucc”, bár ezt nem lehetett jól látni.

Aztán kiderült, fölösleges volt a riadalom, mindenki megnyugodhat. Nem migránsok lepték el Ceglédet, csak egy arab turistacsoport utazott át a városon, ráadásul idegenvezető kíséretében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top