Aktuális

Ez történik ma, Christy Turlington születésnapján

Budapesten kedden reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 16:01-kor nyugszik. Christy Turlington születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 2

Ezen a napon:

1492-ben véget ér a Reconquista: Granada, az utolsó spanyolországi mór erődítmény is megadta magát. Ezzel kiűzték az arabokat Európából. 1968-ban Christian Barnard professzor elvégzi a második sikeres szívátültetést. 1969-ben Christy Turlington szülinapja.

Christy Turlington

Christy Turlington

A nap mottója:

Az elmúlt év soha többé nem tér vissza. Egészen új kezdődik. Minden új, reményteljes nap néhány óra múltán elsüllyed az örökkévalóság tengerében.

Erika Traude

Névnap:

Január másodika Ábel, Acsád, Ákos, Aszpázia, Bazil, Bazsó, Bertold, Béla, Bodó, Ditmár, Gergely, Makár, Odiló, Odisszeusz, Stefánia, Odisszeusz és Vászoly napja.

Január másodikán született:

Christy Turlington modell, Tia Carrere színésznő, Cuba Gooding színész.

Időjárás:

Többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább már csak helyenként lehet kisebb eső. A nyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top