Aktuális

Összetörhették a szívét a Tiszába fulladt szolnoki fiúnak

Szerelmi bánata lehetett a karácsony előtt eltűnt fiatal fiúnak, akit holtan találtak meg a Tisza árterében Szolnoknál.

Nem volt jellemző a búskomorság a 17 éves Bencére, valószínűleg szerelmi bánat miatt lehetett maga alatt aznap este, amikor egyedül indult haza egy buliból Szolnokon. Barátai a Tisza-hídról még ráköszöntek és megkérdezték, nem megy-e velük haza, de Bence nem válaszolt, csak magába mélyedve baktatott tovább.

Amióta eltűnt, azon gondolkodunk, hogy vajon mi baja lehetett, miért akart akkor éjjel egyedül lenni. Állítólag már a buliban is zaklatott volt, egy söröskorsót a földhöz is vágott. Bence mindig is jó kedélyű volt, sokat nevettünk. Nem volt jellemző rá, hogy csak úgy elboruljon a kedve. Felvetődött az is, hogy esetleg szerelmi bánata volt, de ez csak feltételezés. A temetés pontos időpontját még nem tudjuk, de az biztos, hogy az új évben tartunk egy megemlékezést az iskolában

– mondta a Blikknek a fiú legjobb barátja, Milán.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a 17 éves J. Bence holttestét több napos keresés után találták meg a Tisza szolnoki árterében. A keresésben részt vettek a fiú barátai is, akik sokkos állapotban figyelték, ahogy a holttestet kiemelték a vízből.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top