Aktuális

Január közepén, szűk körben temetik el Fábián Julit

A 37 évesen meghalt énekesnő temetésére csak a szűk családi és baráti kört hívják meg, de a zenésztársak szerveznek majd egy búcsúztatót, ahol a rajongók is megemlékezhetnek a december közepén elhunyt Fábián Juliról.

Családja úgy döntött, hogy szeretnének szűk körben búcsút venni a rákbetegségben elhunyt Fábián Julitól. A Bors úgy tudja, hogy a temetés január közepén lesz, és a család azt kéri mindenkitől, értsék meg, és fogadják el nehéz döntésüket. 

A lapnak Palásti Kovács Zoltán, Zoohacker, az énekesnő egykori zenésztársa ugyanakkor azt is hozzátette, hogy terveznek egy búcsúztatót, amelyen a rajongók megemlékezhetnek Fábián Julira. A búcsúztató időpontját a hivatalos médiafelületeiken kommunikálják majd.

Fábián Juli december 16-án halt meg. Először 2012-ben volt kénytelen szüneteltetni zenei karrierjét daganatos megbetegedése miatt. Felgyógyult, ám idén nyáron kiújult a betegsége. Végig bízott a felépülésben, részt vett az összes kezelésen, ám a kór elhatalmasodott rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top