Aktuális

A brutális erejű szél letépte egy tornaterem tetejét Fejér megyében

Nem kímélte Fejér megyét a csütörtökön este érkező vihar: dörgött, villámlott, pénteken pedig az erős széllökések az egyik általános iskola tornatermét is megtépázták. Fotók.

Csütörtökön este sűrű villámlások közepette dörgött az ég, és szakadt a jég Székesfehérváron, miközben a hőmérséklet meglehetősen enyhe volt, 4-5 fokot mértek a városban a Feol.hu szerint. A vihar nemcsak a megyeközpontra csapott le, néhány kilométerrel odébb, Polgárdiban hatalmas károkat okozott. 

Eltakarítják a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornaterme tetőborításának darabjait, amelyeket letépett a szél 2017. december 29-én.
MTI Fotó: Mónus Márton

A településen a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermének tetejét tépázta meg az erős szél, konkrétan letépte az épület tetőborítását. Ennek következtében a tornaterem beázott, a törmeléket munkagépekkel takarítják el.

Beázás a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében.
MTI Fotó: Mónus Márton

Korábban írtuk, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat december 29-én négy megyére is figyelmeztető előrejelzést adott ki a nagy erejű, viharos széllökések miatt. Fejér megyén kívül, Komárom-Esztergom, Veszprém és Pest megyére vonatkozott a vészjelzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top