Aktuális

Gumicukorral csalta kocsijába a kislányokat a dorogi pedofil

Hamarosan bíróság elé áll a dorogi cukros bácsi, aki amellett, hogy egy rábízott kislányt több alkalommal molesztált, két másik kislány előtt is szeméremsértő módon viselkedett, miután egy zacskó gumicukorral a kocsijába csalta őket.

Bíróság elé áll az a pedofil férfi, aki egy 10 éves kislánnyal több alkalommal szexuális cselekményt végzett, két 6-7 éves kislány előtt pedig szeméremsértő módon mutogatta magát.

A 10 éves kislány édesanyjával baráti kapcsolatot ápolt a 49 éves dorogi férfi, akire többször rábízták a kislányt. A férfi 2016 tavaszától 2017 májusáig havonta találkozott a gyermekkel, ilyenkor strandra ment vele, ételt-italt vásárolt neki, és alkalmanként előfordult az is, hogy kislány a férfinál töltötte az éjszakát. Ebben az időszakban a férfi 5 alkalommal szexuális cselekményt végzett a kislánnyal – írja az ügyészség.

A rendőrök egy zacskó gumicukrot foglaltak le a férfi autójának átkutatása után – fotó: police.hu

Ezen túlmenően a férfi 2017. június 19-én észrevette az egyik Esztergom-kertvárosi lakótelepen szülői felügyelet nélkül játszó 7 és 6 éves kislányokat, akikhez odament. A férfi gumicukrot ígérve a gyerekeket a közeli dombhoz csalta, majd megkérte őket, hogy szálljanak be a gépkocsijába, amit ők megtettek. A férfi ezt követően egy fás, bokros területre vitte őket, ahol magát szeméremsértő módon mutogatta, önkielégítést végzett.

A halmazati szabályokra figyelemmel a férfival szemben akár 13 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható, amit vélhetően fegyházban kell majd letöltenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top