Aktuális

Fejlövéssel lett öngyilkos egy volt rendőr és a felesége

Az egykori rendőr előbb a mentőknek, majd az állatmenhelynek telefonált, majd örökre letette a telefont. Őt és feleségét fejlövéssel találták meg holtan.

Alighanem eltervezhette a gyors halált az egykori rendőr és felesége, akiket a Pest megyei Dányban holtan találtak. Mindkettőjükkel fejlövés végzett.

A Bors információja szerint a 66 éves István csütörtök este felhívta a mentőket, hogy a felesége meghalt. Mikor az ügyeletes orvos és a mentősök a helyszínre értek, nem tudtak bemenni, ezért a rendőrök segítségét kérték. De csak az utcakaput kellett leemelniük, az ajtó nyitva állt.

A rendőrség közlése szerint a férfi öngyilkos lett, ám a gyanú szerint a felesége halálát idegenkezűség okozhatta, ezért emberölés miatt folyik a nyomozás.

A falubeliek szerint a házaspár sokat szenvedett a nélkülözéstől és a betegségektől. Egy ott lakó szerint az asszony borzasztó kínokat élt át mindennap, gyógyíthatatlan betegsége hatalmas fájdalmakkal járt, morfiumtapaszt kellett hordania.

A házaspár hűséges társa egy kutya volt, róla István még a drámai percekben is gondoskodott. Mielőtt végzett magával, felhívott egy állatmenhelyet, hogy vigyék el az állatot, de ne altassák el.

Ha segítség kell:
Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, tárcsázd azonnal a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top