Aktuális

Ez a férfi összevert egy nőt Kőbányán, felismered? – videó

Egy kegyetlen férfit keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya, aki életveszélyesen összevert egy nőt a X. kerületben. Az elkövetőről videofelvétel áll a segítőkész lakosság rendelkezdésére.

Hajtóvadászatot indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a lenti felvételen látható fiatal férfi ellen, aki a rendőrég információi szerint 2017. december 13-án 18 óra 45 perc körül a Budapest X., Szállás utcában bántalmazott egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.  

A férfi 25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overallt és hátizsákot viselt.

25 év körüli férfit keres a rendőrség – fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 („Telefontanú”) számon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top