Az Ország Kedvenc Civil Szervezete: a kerekesszékbe kényszerülteket segítő révészek kapták az NLCafé díját!

Fantasztikus emberek fantasztikus tevékenységgel: gratulálunk az Önálló Élet Egyesületnek!

November végén szavazásra hívtunk titeket, döntsetek: melyik legyen Az Ország Kedvenc Civil Szervezete, vagyis melyik másokért tevékenykedő közösség nyerje el ezt a címet, és vele a 300 ezer forint értékű hirdetési lehetőséget? Nem egyszerű kérdés. Díjazzuk azokat, akik pénzt gyűjtenek a bulinegyedben szombat éjjel azért, hogy vasárnapra meleg ételt főzzenek belőle másoknak? Vagy azokat a jogászokat, akik képesek szélben-fagyban kitelepülni egy budapesti térre jogi tanácsokat adni hajléktalan embereknek? Nyerjenek azok, akik a focilabdát adják a drog helyett gyerekek kezébe, hogy nekik is legyen választásuk? Vagy azok, akik szemüveget ajándékoznak régóta rosszul látó falusiaknak? Megannyi csodás program, amelyek mindegyike díjazást érdemelne. És még fel sem soroltuk mindet… Szerencsére ők is csak töredékét jelentik annak a rengeteg, a hazai civil szférában dolgozó embernek, akik nem sajnálják a szabadidejüket, energiájukat, hitüket adni azért, hogy a világ, hogy ez az ország jobb hely legyen. Sokszor nemhogy köszönetet nem kapnak érte, de még a helyzetük is ellehetetlenül. Úgy gondoljuk, ezekben az időkben melléjük kell állnunk, megköszönve nekik, hogy sokak helyett cselekszenek.

Több ezren szavaztatok, örömmel hirdetjük ki, hogy az NLCafé fődíjasa, vagyis Az Ország Kedvenc Civil Szervezete voksaitok alapján

az Önálló Élet Egyesület lett.

Gratulálunk nekik!

Ungvári Mihályné Györgyi csapatával fantasztikus munkát végez. Ők a révészek, azok a már kerekesszékben élő emberek, akik igyekeznek tartani a lelket a nemrég megsérült, vagy betegség miatt kerekesszékbe kényszerült sorstársaikban. Nincsenek szavak kifejezni azt, milyen nehéz helyzet lehet ez. Leginkább talán az tud segíteni ilyenkor, aki saját történetével bizonyítja, hogy lehet túlélni, sőt érdemes. Hogy lehet még tanulni, dolgozni, szeretni akkor is, ha sétálni, futni már nem.

Az ÖNÉ a fogyatékossággal élőket döntésre képes egyéneknek tekinti, akiknek nemcsak a jogaik, hanem a kötelességeik is azonosak a többi emberével. Legfontosabb a hitelességünk, hiszen példát mutatunk azzal, hogy képesek vagyunk önálló életet élni, függetlenül az életkorunktól, kerekesszékben is.

– mondták el a révészek cikkünkben.

Csodálatos munkájukért az ADSelf felajánlását, egy 300 ezer forint értékű reklámlehetőséget kapnak. Gratulálunk még egyszer az NLCafé teljes csapata nevében!

A nyeremény

Az ADSelf a Central Médiacsoport digitális portfóliójának felületeit értékesítő automata hirdetési rendszer. Az alapvetően kis-és középvállalkozások igényeire szabott program összetett bannerkampányok gyors és egyszerű létrehozását és irányítását teszi lehetővé. Rövid regisztrációt követően az ADSelf által felkínált sablonok segítségével tapasztalat nélkül is pár perc alatt személyre szabott hirdetést készíthetünk, a kampány beállításai során pedig célközönségünket nem, kor, érdeklődés és földrajzi elhelyezkedés alapján is szűrhetjük. Tetszőleges költségkerettel támogatott hirdetéseinket pedig már alacsony összeg befektetésével is sikeresen juttathatjuk el a magyar internetezők közel 70%-ához. Az ország kedvenc civil szervezete ebben a rendszerben kap 300 ezer forint értékben hirdetési felületet.