Aktuális

Ez történik ma, Szinetár Dóra szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:26-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Szinetár Dóra szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 17.

Ezen a napon:

1903-ban történt a Wright fivérek első repülése. 1970-ben kommunista vérengzés Lengyelországban. A gdyniai hajógyárnál figyelmeztetés nélkül tüzet nyitottak a munkába érkező tömegre. Ugyanezen a napon Szczecin több pontján is véres összecsapásokra került sor. A több száz polgári személy életét kioltó mészárlások Władysław Gomułka kommunista pártfőtitkár bukásához vezettek (december 19–23). 1976-ban Szinetár Dóra szülinapja.

Fotó: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

Fotó: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

A nap mottója:

Az elkötelezettség azt jelenti, hogy teljesíted, amit vállaltál, de legalábbis megteszel minden tőled telhetőt.

Dan Millman

Névnap:

December tizenhetedike Lázár, Begónia, Belizár, Lázó, Olimpia napja. 

December tizenhetedikén született:

Ferenc pápa, Milla Jovovich színésznő, Szinetár Dóra színésznő

Időjárás:

Változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel, legfeljebb egy-egy hózápor lehet. Az északnyugati szél a Dunántúlon időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, a szélvédett, kevésbé felhős tájakon (jellemzően északkeleten és délnyugaton) kissé hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és +5 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top