Aktuális

Élet-halál között lebegő kisfiáért harcol Julianna

Hiába rimánkodott az orvosoknak Julianna, hogy mentsék meg kisfiát, az alig másfél éves Krisztián csak egy kúpot és köhögéscsillapító cseppeket kapott akut gége­gyulladására – írja a Blikk.

Julianna szerint kisfia orvosi mulasztás miatt küzd most életéért. „Az egyik reggel azt vettük észre otthon, hogy kisebbik gyermekünk, Krisztián nagyon furcsán viselkedik. Alig kapott levegőt, mindenütt lefeküdt, szokatlanul mozgott. Azonnal kórházba siettünk vele, ahol azt mondták, hogy heveny gégegyulladás okozza a gondot. Cseppeket és kúpot kapott. Este 9 lehetett, amikor egy másik doktor fogadott minket. Ő már azt mondta, hogy a kisfiunknak a sürgősségin a helye, mert az akut gégegyulladásba akár bele is halhat. Ezután indult csak az igazi kálvária: másnap már 40 fokos láza volt, majd leállt a szíve, újraélesztették” – mondta az édesanya. 

Az orvosok MR-vizsgálatot végeztek, kiderült, hogy Krisztián maradandó agykárosodást szenvedett. A kisfiút átvitték egy másik klinikára, ahol jelenleg is küzdenek az életéért, többek között gyógytornász is segít neki. A szülők feljelentést tettek – tudta meg a Blikk.

„A városi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást” – nyilatkozta a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top