Aktuális

Saját szolgálati fegyverével lőtte fejbe magát egy rendőr Eperjesen

Egy fiatal, kétgyerekes rendőrtiszt halt meg csütörtökön a szlovákiai Eperjesen, a helyi kapitányságon. A férfi főbe lőtte magát. Először nem volt világos, hogy baleset vagy öngyilkosság történt, de mostanra kiderült, hogy az utóbbiról van szó.

A rendőrtiszt nem sokkal azután, hogy bement dolgozni, az eperjesi kapitányság idegenrendészeti osztályának mosdójában szolgálati fegyverével fejbe lőtte magát – írja az Origo a szlovák médiára hivatkozva. 

A lövés hallatára a kollégák berohantak a férfi után a mosdóba, de addigra már a 38 éves rendőr nem volt életben. Az ügyben a pozsonyi belügyminisztérium azonnal belső vizsgálatot rendelt el. A szóvivő egyelőre nem tudta megmondani, mi lehetett az öngyilkosság oka.

Ha segítség kell:

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, tárcsázd azonnal a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top