Aktuális

Rendőrök mentették meg egy 72 éves férfi életét

Sikeresen felkutatták és így megmentették a szekszárdi rendőrök annak a gondozásra szoruló, idős férfinak az életét, aki kerékpárral hagyta el otthonát és a családja nem találta meg.

Aggódva tett bejelentést a rendőrségen tegnap délelőtt egy szekszárdi nő arról, hogy gondozásra szoruló 72 éves édesapja otthonukból kerékpárjával ismeretlen helyre távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást rendelt el, majd a rendőrök nagy erőkkel megkezdték a kutatást. A keresés 17 óra körül eredményre vezetett, a rendőrök a 6-os számú főút mellett találták meg az eltűnt férfit, aki kimerült állapotban feküdt a földön.

Az időjárási viszonyok miatt azonnal a szolgálati gépkocsiba ültették és betakarták. A férfin sérülések nem voltak, valamint orvosi ellátást sem igényelt, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányságra vitték, ahol a hozzátartozók gondozására bízták – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top