Aktuális

Elgázolta, majd cserbenhagyta nagymamáját a begyógyszerezett nő

Jogosítványa sem volt annak a tatabányai nőnek, aki azért áll bíróság elé, mert benyugtatózva elgázolta saját nagymamáját, majd segítségnyújtás nélkül a városba hajtott, és újabb balesetet okozott.

Súlyos testi sértés okozása és más bűncselekmények miatt kell felelnie a Tatabányai Járásbíróság előtt annak a 37 éves tatabányai nőnek, aki elgázolta nagymamáját, de nem segített rajta, hanem elhajtott a helyszínről, és összetörte a kocsiját.

A tatabányai nőnek nem volt érvényes jogosítványa, amikor tavaly október végén vezetési képességet hátrányosan befolyásoló nyugtatót vett be, majd beszállt a ház előtt álló kocsiba. A nő nagymamája ezt észrevette, kinyitotta az autó bal első ajtaját, és megpróbálta lebeszélni a vezetésről az unokáját.

A benyugtatózott unoka nem hallgatott a nagymamájára, beindította a kocsit, és tolatni kezdett. A nyitott ajtó fellökte a nagymamát, aki az aszfaltra zuhant, aminek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A nőt ez sem hatotta meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott, majd pár perccel később Tatabányán anyagi káros balesetet okozott.

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség a nőt közúti veszélyeztetés bűntettével, segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével, valamint bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top