Aktuális

Ez történik ma, Kenderesi Tamás szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:22-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Kenderesi Tamás szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 13.

Ezen a napon:

1941-ben Magyarország hadat üzen az Amerikai Egyesült Államoknak. 1966-ban a vietnámi háborúban az amerikai légierő megkezdi Hanoi bombázását. 1974-ban Málta köztársasággá válik. 1996-ban Kenderesi Tamás szülinapja.

Kenderesi az utolsó métereken hajrázta le Phelpst

Kenderesi az utolsó métereken hajrázta le Phelpst

A nap mottója:

Egy élet értelme, a művészet nem lehet más, mint hogy hozzájáruljon a minden emberben és a világban fellelhető szabadság és felelősség növeléséhez.

Albert Camus

Névnap:

December tizenharmadika Luca, Otília, Éda, Edda, Elza, Enid, Kenese, Lúcia, Luciána, Odília, Oresztész, Tília, Via, Víta, Vitália napja.  

December tizenharmadikán született:

Jamie Foxx, Steve Buscemi, Balsai Móni, Taylor Swift és Kenderesi Tamás úszó.

Időjárás:

Északnyugat felől szűnik a csapadék, felszakadozik, csökken a felhőzet. Észak-Dunántúlon többórás napsütésre van kilátás, azonban keleten, délkeleten estig kitarthat a borongós, esős idő. Az északnyugati, majd estétől a délnyugatira forduló szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top