Aktuális

Beteg férje ápolása mellett folytathatott viszonyt a tanárnő a 15 éves diákjával

A gyanú szerint szexuális viszonyt folytatott az egyik, 15 éves tanítványával egy tanárnő a Somogy megyei Kadarkúton. A Bors úgy tudja, hogy valaki bosszúból árulta el a nő és diákja titkos kapcsolatát.

A lap azt állítja, hogy nem igazak azok a sajtóértesülések, melyek szerint a kadarkúti tanárnő diákjaival folytatott viszonyát az egyik érintett fiatalkorú gyámja hozta volna nyilvánosságra. Egy korábbi tanítvány szerint egy helybéli nő posztolta az ügyet az in­ternetre, állítólag bosszúból, és csak ezt követően indított nyomozást a rendőrség. 

Bors 45 évesnek írja le a tanárnőt, míg korábbi értesülések szerint a gyanúsított 30 év körüli. A Bors egyetlen kapcsolatot említ a cikkében, itt kitér arra, hogy a szexuális viszony a tanár és a 15 éves gyerek között közös beleegyezésen alapult. Korábban írtuk, hogy valószínűleg a nőnek három fiatalkorúval is intim kapcsolata lehetett. 

A lap úgy tudja, hogy a nő egy hónappal ezelőtt özvegyült meg, hónapokon át súlyosan beteg férjét kellett ápolnia. Ez idő alatt került közel az egyik tanítványához, az említett 15 éves fiúval márciusban kezdődött a viszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top