Aktuális

Jelentkezz, ha láttad ezt a férfit, mert hamis rendszámmal tankolt

A rendőrök keresik azt a férfit, aki egy újpalotai benzinkúton olyan autóval tankolt, amelyen elöl-hátul különböző rendszám volt.

Az ismeretlen férfi október 24-én 15 óra körül a XV. kerületi Szentmihályi úton állt meg tankolni egy benzinkúton. Az autóján azonban elöl-hátul különböző rendszám volt. Az elkövetőről a benzinkút biztonsági kamerája felvételt készített.

A férfi körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú, szürke baseballsapkát, kék-fehér csíkos pólót, sötét színű hosszú nadrágot és fekete cipőt viselt.

Egy körülbelül 175 centi magas férfit keres a rendőrség (Fotó: Police.hu)

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111  számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top