Aktuális

Fülöpszállási tragédia: az anya összeomlott

Sokkos állapotban van az asszony, aki kimentette gyerekeit a lakástűzből, azok mégis meghaltak.

Fülöpszálláson ma is mindenki a péntek esti tűzről beszél: a kigyulladt házban életét vesztette két kisgyerek. A helyiek szerint lehet, hogy valamilyen elöregedett berendezés gyulladt ki.

A Blikk a balesetben meghalt gyerekek nagymamájával beszélt. „A lányom azóta szinte meg sem szólal, csak néz maga elé, és a kicsiket követeli. Mintha nem fogná fel az elméje, hogy soha többé nem láthatja őket. Rettenetes állapotban van, de hát ez most érthető. Igazság szerint hiába mond bárki bármilyen butaságot, még a szakértők sem tudják, hogy mitől égett le Enikőék­ háza. Remélem, egyszer kiderül, bár az már nem hozza vissza közénk a mi két tündérünket” – nyilatkozta az asszony.

A fülöpszállási ház a tűz után (fotó: MTI / Donka Ferenc)

A fülöpszállási ház a tűz után (fotó: MTI / Donka Ferenc)

Amikor az anya észlelte a füstöt, azonnal felkapta a gyerekeket, és kirohant velük az utcára. A füstmérgezés és az égési sérülések miatt azonban a mentők már nem tudták megmenteni Natasa és Ervin életét. Az ügyben a rendőrség és a katasztrófavédelem is vizsgálódik, de még nem tudják, mi okozta a tüzet, a házban ugyanis semmi nem maradt épségben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top