Aktuális

Több tanítványával is viszonya lehetett a somogyi tanárnőnek

Kadarkút meg van döbbenve. Sokan csak az után hitték el a történteket, hogy a rendőrség nyomozást indított.

Tegnap itt írtunk arról a 30 év körüli kadarkúti tanárnőről, aki a gyanú szerint szexuális viszonyt folytatott az egyik, 15 éves tanítványával. A légyottról állítólag videó is készült, amit egy másik fiú a mobiltelefonjával rögzített. Az eset általános megdöbbenést váltott ki a somogyi településen: sokan el sem akarták hinni a vádakat, csak az után, hogy a rendőrség nyomozást indított.

A Blikknek a helyiek közül néhányan pedig már arról beszéltek, hogy a 30 év körüli tanárnő nem egy, hanem egyszerre több fiatalkorúval is viszonyt folytatott. A 15 éves tanítványon kívül egy másik fiúval is kapcsolatban lehetett, egy harmadikkal pedig levelezett, a téma azonban itt is az intimitás volt. Ezt láthatta meg az érintett fiú gyámja, aki a feljelentést tette a rendőrségen.

Az érintett tanárnőt egyébként az ügy kipattanása után azonnali hatállyal elbocsátották állásából, a településen napok óta nem látták, és a közösségi oldalról is törölte magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top