Aktuális

Csirkefalatok miatt tört ki verekedés a McDonald’s-ban

Egymásnak esett a McDonald’s egyik alkalmazottja és egy vendég egy liverpooli étteremben. A vendég azt nehezményezte, hogy csak reggelit adnak, az éttermi dolgozó pedig azt, hogy a vendég csirkefalatokat akar, márpedig reggel csak reggeli van.

Összeveszett a McDonald’s egyik alkalmazottja azzal a vendéggel, aki hajlani öt előtt nem sokkal szeretett volna néhány darab rántott csirkefalatkát Liverpoolban. A vendég nehezményezte, hogy reggel csak reggelit árul a McDonald’s, míg a pult másik oldalán álló eladónak abból volt elege, hogy a vendég nem érti a rendszert: reggel csak reggeli van.

A cérna aztán akkor szakadt el, amikor az éhes vendég letett a csirkefalatokról, és helyette bacont szeretett volna. Ez már sok volt az eladónak, aki kisétált a pult mögül, megragadta, és lefejelte a válogatós vendéget. Ezt követően közelharcnak nem nevezhető dulakodás alakult ki a férfiak között.

A McDonald’s felfüggesztette húszas évei elején járó munkatársát, és vizsgálatot indított az ügyben – írja a Metro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top