Aktuális

Van egy elképzelés arról, hogy hová rejthették VV Fanni holttestét

Az emberöléssel gyanúsított egykori képviselőjelölt, B. L. egyik közeli ismerősének van egy tippje, hogy hova rejthették a még mindig eltűntként számon tartott VV Fanni holttestét.

A Ripost úgy tudja, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa a lány holttestével először a Balatonhoz ment átöltözni, majd Dunaújvárosba utazott. A gyanúsított egy közeli ismerőse szerint a férfi a folyónál tüntette el a holttestet. „Lehet, hogy a Dunába dobta a tetemet, László jól ismeri a folyót, egy vízisport-egyesület szakosztályvezetője volt. Tisztában van a Duna sodrásával, pontosan tudhatta, mit csinál” – fogalmazott a forrás a lapnak.

A Való Világban való szereplése miatt a sokak által csak VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el. Bár azóta is eltűntként tartják számon, a rendőrség közölte, hogy az üggyel kapcsolatban emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy volt képviselőjelöltet, B. L.-t. Ez a férfi szerepel azon a felvételen is, amit Fanni társasházának a biztonsági kamerája készített. Ezen jól látható, ahogy a gyanúsított éjszaka megérkezik a házba, majd nem sokkal később egy nő élettelen testét cipelve távozik. A rendőrök később B. L. autójában pajszert, kést és más fegyvert is találtak, városi kamerák alapján pedig úgy látták, az autóval B. L. Dunaújvárosba tartott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top