nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Raktárépületek lángolnak a Golgota utcában

Raktárépületek lángolnak a Golgota utcában

Tűz ütött ki egy lapos tetős raktárépületben Budapest VIII. kerületében. A Golgota utcai épület oltásában már tizennyolc gépkocsival vesznek részt a tűzoltók.
NLCafé
f Ajánlom

Nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság egy VIII. kerületi raktártűzhöz csütörtök késő délután. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy több száz négyzetméteres, egyemeletes, lapos tetős raktárépületben keletkezett tűz a Golgota utcában. Az egységek két emelőkosárról, illetve több vízsugárral kezdték oltani a tüzet.

Az elsődleges információk szerint ruhaneműk kaptak lángra a raktárépületben. A környéken terjedő nagy füst miatt a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, amelyek értékei nem mutattak ki a lakosságra veszélyes koncentrációt.

Időközben a tűz átterjedt a szomszédos épületre is, ezek megfékezéséhez erősítést kértek a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik jelenleg 18 járművel vannak a helyszínen. A tűzoltók két helyiségben lefeketítették a lángokat, és további helyiségeket, irodákat, raktárakat nyitnak fel, hogy megfékezzék a tüzet.

Címlapkép: Katasztrófavédelem/Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Most tesztelheted, mennyit tudsz a klimaxról A klimax fontos változásokkal jár, amiről érdemes beszélni. Te mennyit tudsz róla?

Kitöltöm a tesztet

Megosztás Facebookon