Aktuális

Színház + színészek + kutyák a menhelyről = a naptár, amit megveszel

Minden hónapra egy kutya, statisztának pedig a Vígszínház sztárjai. Ha még használsz klasszikus, papíralapú naptárt, ezt szerezd be! Ha nem, akkor is.

Évente több ezer kutya kerül menhelyekre, alapítványokhoz, vagy egyenesen az illatos útra. Az ő életüket szeretné megkönnyíteni önkénteseivel a Vigyél Haza Alapítvány: addig foglalkoznak az állatokkal, amíg készen nem állnak az örökbefogadásra. Onnan már csak egy gazdi kell.

Az alapítvány évente több kampányt is indít ennek érdekében, ezek egyike a menetrendszerű decemberi naptár, amely most a Vígszínházban, az intézmény színészeivel és persze a boldogan nyáladzó érintettekkel készült. Mindenki ingyen állt rendelkezésre, a képeket pedig a vizslafotózás.hu készítette – közölte a szervezet.

Mutatunk pár képet – az egyszerűség kedvéért az első négy hónap oldalát – a kész műalkotásból, amely 3500 forintért vihető el kávézókból, virágboltból, optikustól. Hogy pontosan honnan, azt itt találod. Természetesen nem a naptárért kell ennyit fizetned, hanem hogy támogasd az alapítvány munkáját; ezt persze megteheted közvetlenül is, vagy pedig, ha már úgyis arrafelé kattintgatsz, haza is vihetsz egy kutyust! A naptárban látható ebek egyébként mind gazdára találtak, kivéve Mollyt, érte még lehet rohanni!

Íme a képek és némi háttérinfó.

Gilicze Márta, Karácsonyi Zoltán: a Tévedések vígjátéka, a Bűn és bűnhődés, valamint a Háború és béke című előadásokban is együtt láthatók.

Lilly 2016 decemberben Pesten kószált, majd alapítványunk gondozásába került. Megkapta a szükséges oltásokat, mikrochipet, majd néhány hónap múlva Ildikó, Zoltán és nagylányaik örökbe fogadták őt.

Telekes Péter: a Lóvátett lovagok Ferdinánd királya, A padlás Hercege, az Óz, a csodák csodája Madárijesztője, A velencei kalmár Bassaniója.

Molly a másfél éves kislány, 2016 decemberében, Budapesten kóborolt, így került gondozásunkba. A kedves kiskutya tökéletes társa lehet annak, aki lakásban vagy kertes házban fogadná őt örökbe.

Puzsa Patrícia, Kopek Janka: Patrícia A dzsungel könyve Túnája, Janka a Rendezés Lilije, Dragomán Máglyája a kettejük előadásában látható.

Kesu másfél éves szuka, akit két kölykével együtt találtak egy vasúti töltésen. Az eleven, barátságos vizsladort Sára és Yumil fogadták örökbe, akikkel most Stockholmban él.

Vecsei H. Miklós: a Mondjad, Atikám! alkotója és főszereplője, A Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője, A félkegyelmű főszerepében tavasztól látható.

Mackóm a 2 éves szuka 2016 decemberében az Illatos útra került, majd gondozásába vette alapítványunk. Az akkor még nagyon félénk kiskutyát László fogadta örökbe, akivel Pest-környéki kertes házban él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top