Aktuális

Csak bulizni akartak a pesti klubban, de kis híján meghaltak a szén-monoxid miatt

Egy baráti társaság több tagja rosszul lett, mert a szórakozóhely szénmonoxid-érzékelője nem riasztott. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt komolyabb baj.

Borzasztó élménnyé változott egy baráti társaság péntek esti szórakozása Budapesten. Egy fiatal lány és barátai egy Podmaniczky utcai klubban voltak, amikor az alattomos gyilkosként ismert szén-monoxid kezdett terjedni a levegőben – írja a Bors.

Két lány és egy srác annyira rosszul lett, hogy a pultos kérdőre vonta a társukat, hogy mit vettek be, mert annyira kiütötték magukat. Pedig a fiatalok semmilyen tudatmódosítót nem fogyasztottak.

Ehelyett a pincében rettentően magas volt a szén-monoxid koncentrációja. A fiatalok ezt nem vették észre, csak rosszul lettek. Az esetről beszámoló lány szerint csak a szerencsén múlt, hogy senki nem halt meg.

A lap úgy tudja, a mentők saját szénmonoxid-jelzője riasztott. A fiatalok azonban állítják, a szórakozóhely érzékelője nem jelzett. A mérgezést a gázkazán hibája okozhatta, ám erről a klub semmit nem közölt.

Az érintett szórakozóhely nem reagált a megkeresésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top