Aktuális

A megszokottól eltérő üzleteket nyit a Tesco

Új szupermarket-formátumot készül bevezetni a Tesco a közép-európai régióban, így Magyarországon is. Az új üzletek elsődleges szempontja a kényelem és a magas szintű vásárlási élmény.

Akár már néhány hónapon belül megjelenhetnek a régió nagyobb városaiban a Tesco új szupermarket-formátumának megfelelő üzletek. A Termékmix szerint a brit üzletlánc a Walesben felépített prototípus-áruházait hozza majd el a közép-európai régió nagyvárosaiba.

Az információk szerint az új formátum egy kicsit hasonlít az IKEA koncepciójához: kívül hatalmas kockaépület, de belül otthonos és hasznos. Az új Tesco üzletekben korlátozott számú polcokat helyeznek majd el az árucikkek számára, azok helyére bútorok kerülnek a kényelem érdekében, a termékeket pedig mintegy szigetekként fogják elhelyezni a belső térben.

A tervek szerint nemcsak új üzletek jelennek majd meg, hanem szó van a régiek modernizálásáról is A Tesco új bolttípusa a friss árura és a friss, elviteles ételekre helyezi majd a hangsúlyt.

Az új típusú létesítményeket a nagyobb városokban fogják először megvalósítani, így feltételezhetően Varsóban, Prágában, Pozsonyban és Budapesten nyitnak először a kényelmet és a magas szintű vásárlási élményt nyújtó szupermarketeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top