Aktuális

Gyorsétteremből fújt meg egy bukszát a bodri hajú nő – felismered?

Egy barna hajú, 25 év körüli nőt keres a rendőrség, aki ellopott egy pénztárcát az egyik terézvárosi gyorsétteremből.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2017. december 2-án 17 óra körül egy terézvárosi gyorsétteremben a sértett kabátjának zsebéből ellopta annak pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt.

Az ismeretlen elkövető 25 év körüli nő. Haja vállig érő és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kabátot és kék farmernadrágot viselt.

A nőről a gyorsétterem biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top