Aktuális

Folyamatosan beázik a két éve 11 milliárdért felújított kisbéri mentőállomás

Pereg a vakolat, folyik a víz a villanyóraszekrényből. Beázik a két éve, 11 milliárdért részben felújított kisbéri mentőállomás.

Már szeptemberben telefonos videó készült arról, hogy milyen állapotok uralkodnak a kisbéri mentőállomáson, amelynek épülete egy esőzéstől teljesen beázott, vödörben gyűjtötték a vizet. Két hónappal később aztán az RTL Híradónak egy néző küldött fotókat a mentőállomásról, ahol nem lett jobb a helyzet szeptember óta: a képeken jól látszik, hogy a falakon még mindig folyik a víz, a plafon átázott, pereg a vakolat. 

A híradónak azt írta a néző, hogy gyakran a dolgozókra hullik a vakolat, a villanyóraszekrényen átfolyik a víz, ahogy az öltözőszekrények is rendszeresen beáznak. 

Pedig két évvel ezelőtt, éppen decemberben felújították a mentőállomást, uniós támogatásból csaknem 11 milliárd forintot költöttek a korszerűsítésre; egyebek mellett kicserélték az ablakokat, szigetelték a tetőt és átfestették a falakat is. 

A mentőszolgálat egy közleményben jelezte az RTL Híradónak, hogy a beázást okozó hiba megállapítása, feltárása jelenleg is folyamatban van, a betegellátás pedig folyamatosan, zavartalanul működik. Hozzátették, hogy a korszerűsítés során az épületnek azt a részét, ahol a beázások történnek, nem újították fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top