Aktuális

Meghalt az eltűnt zalaegerszegi háziorvos

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérték dr. Zornné dr. Orosz Sarolta háziorvos megtalálásához. A doktornőnek hétfőn délután veszett nyoma, kedden dél körül érkeztek az első hírek a megtalálásáról. Az NLCafé értesülése szerint a nőt kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Korábban írtuk, hogy egy középkorú nő, dr. Zornné dr. Orosz Sarolta december 4-én 13 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések először nem vezettek eredményre, a lakosság segítségét kérték a megtalálásához. Aztán a Bors keddi, dél körüli megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a háziorvos előkerült, de további információt nem adtak a nő eltűnéséről, állapotáról.

Később a Blikk egy eltűnt emberekről hírt adó Facebookcsoportra hivatkozva azt írta, hogy a doktornőt a megtalálása után azonnal kórházba szállították. Az NLCafé értesülése szerint dr. Zornné dr. Orosz Sarolta életét már nem tudták megmenteni, a nő a kórházban hunyt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top