Aktuális

Ez történik ma, Elisha Cuthbert szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:08-kor kel fel a Nap, és 15:54-kor nyugszik. Elisha Cuthbert szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XI. 30.

Ezen a napon:

1963-ban Budapesten átadják az első gyalogos aluljárót az Astoriánál. 1979-ben Angliában megjelenik a Pink Floyd lemeze, a The Wall. 1982-ben Elisha Cuthbert szülinapja.

A nap mottója:

Az a fixa ideám, hogy az emberi tudat egyszer egy magasabb dimenzióba küzdi fel magát, és ki­szűri a rosszindulatot meg a negatív gondolkodást.

Kocsis Zoltán

Névnap:

November harmincadika András, Andor, Amál, Amália, André, Bandó, Dormán, Endre, Tarján, Trajánusz, Tullió napja.

November harmincadikán született:

Billy Idol zenész, Ben Stiller színész, Elisha Cuthbert színésznő, Antal Nimród rendező

Időjárás:

Kezdetben borult lesz az ég, és országszerte várható csapadék: többnyire eső – többfelé kiadós mennyiség –, de északon havas eső, havazás is valószínű, majd a déli óráktól délnyugat, nyugat felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet, egyre nagyobb területen megszűnik a csapadék. A Dunántúlon az északnyugati, másutt kezdetben a keleti, délkeleti, majd nyugati, délnyugati szelet kísérik élénk, helyenként erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 1 és 6 fok között várható, de a Dél-Alföldön 7, 8 fok valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top