Aktuális

Egyszer már elítélték Svájcban a pedofil fociedzőt

Nem a 2009-es volt az első eset, amikor a domonyi fociedző szexuális kapcsolatot létesített fiatalkorúval. A férfit 9 és fél évre ítélte nem jogerősen a bíróság, súlyosító körülményként figyelembe vette azt is, hogy a vádlottat korábban már Svájcban is elítélték.

Büntetett előéletű az a férfi, akit szerdán a Gödöllői Járásbíróság első fokon közel tíz év fegyházra ítélt. A fociedzőként dolgozó vádlott kiskorúval kezdeményezett többször is szexuális kapcsolatot még 2009-ben. 

A bíróság az ítélet meghozatalakor figyelembe vette, hogy a domonyi tanár visszaesőnek számít. Tóth Péter ügyész ismertette, hogy a vádlott ugyancsak szexuális erőszak miatt volt elítélve Svájcban, 2006. november 26-án utasították ki az országból. Ezt követően a férfi nevet változtatott, és folytatta az ugyanolyan jellegű szexuális cselekményeit, mint amikért korábban ítéletet hoztak ellene. 

A férfi a bíróságon elnézést kért a tetteiért, azt mondta borzasztóan sajnálja, ami történt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top