Aktuális

Alkoholt találtak a negyedikről kizuhant gyerek vérében

Valahogy alkohol kerülhetett a hároméves Panni szervezetébe. A kislány még májusban zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről, nem élte túl a balesetet.

Fél évvel a baleset után egyre több új részlet kerül napvilágra a negyedikről kizuhant kislány, Panni tragédiájával kapcsolatban. A Blikk tudomására jutott például, hogy a gyerek vérében a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki. Erre a lap ismertetése szerint háromféle magyarázat lehet. Elképzelhető, hogy a kislány vérébe az újraélesztés során használt gyógyszerekből került alkohol. Az is lehet, hogy amikor a keresztanyja egyedül hagyta, a gyerek megivott valamit. A lap szerint ugyanakkor az sem teljesen kizárható, hogy halála előtt valaki alkoholos italt adott Panninak.

Korábban megírtuk, hogy a kistarcsai tragédia ügyében vizsgálódó rendőrség hazugságvizsgálatnak vetette alá a szülőket. Ennek alapján kiderült, hogy az anya nem mondott igazat, amikor azt vallotta: nem tudott arról, hogy a keresztanya hajnalban magára hagyja a kislányt. A magyar jogrend szerint a hazugságvizsgálat eredménye nem számít perdöntő bizonyítéknak, a szülők egyikét sem gyanúsította meg eddig a rendőrség, jelenleg is sértettjei az ügynek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top