Aktuális

Szexuális zaklatás miatt kirúgták Amerika leghíresebb műsorvezetőjét

Húsz év után kirúgta az NBC Matt Lauer műsorvezetőt, akit egyik munkatársa szexuális zaklatással vádolt meg.

Szexuális zaklatással vádolta meg egyik kollégája Matt Lauer televíziós műsorvezetőt, akit belső vizsgálat után elbocsátott az NBC. Lauer tengerentúli népszerűsége magyar szemmel nehezen mérhető: bejáratos volt a Fehér  Házba, neki adott interjút Hillary Clinton és Donald Trump is, de Charlie Sheen is az ő műsorában jelentette be, hogy HIV-pozitív.

Matt Lauer – Forrás: famousbiographies.org

Az Index úgy tudja, hétfő éjjel érkezett bejelentés egy kollégától Matt Lauer munkahelyen tanúsított, nem megfelelő szexuális viselkedéséről, amit az NBC komoly vizsgálata követett, majd szerdán reggel eltanácsolták a csatornától a sztárműsorvezetőt.

Az NBC vezérigazgatója, Andrew Lack szerint bár ez volt az első bejelentés az elmúlt húsz év alatt Lauer ellen, de a vizsgálatok szerint nem elszigetelt esetről van szó.

A műsorvezető ellen két újság is nyomozott, így elképzelhető, hogy a bejelentéssel és kirúgással egy nagyobb botrányt akart megelőzni az NBC.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top