Aktuális

Szavazz! Melyik legyen az Ország Kedvenc Civil Szervezete?

Az NLCafé minden évben adományoz így vagy úgy. Nemcsak karácsony közeledtével, de akkor mindig. Idén úgy döntöttünk, azokat segítjük, akik másokat segítenek. Szavazz az Ország Kedvenc Civil Szervezetére! Ha valakik, ők minden támogatást megérdemelnek.

Önkéntesek és alkalmazottak. Elhivatott emberek. Olyanok, akiknek van egy szívügyük. Ők azok, akiket legtöbbször csak úgy emlegetünk: „a civilek”.

Igen, civilek nemcsak abban az értelemben, hogy civil szervezetek (alapítványok vagy egyesületek) munkatársai, hanem abban az értelemben is, hogy mindannyian – úgymond – egyek közülünk. Névtelenül, arctalanul, a háttérben teszik a dolgukat – pontosabban többnyire a más dolgát. Az államét, a sorsét, mindannyiunkét.

Mert közös érdek az, hogy a leszakadók, a nehezebb sorsúak köztünk maradjanak. Ne a Blaha Lujza téren álljanak sorban jogi tanácsért, a Klauzál téren meleg ételért, a gyerekeik ne a Hős utcai néhány négyzetméteren töltsék a délutánjukat az utca helyett. Illetve dehogynem! Amíg nincs más, mindennek örülnünk kell – és ezeket a lehetőségeket nekik, a civileknek köszönhetjük. Inkább: Civileknek, így, nagybetűvel.

Nekik szeretnénk tehát köszönetet mondani az Ország Kedvenc Civil Szervezete versennyel, egy olyan játékkal, amelyben reményeink szerint mindannyian nyernek. Ahogyan az év többi részében ők segítenek másokat. Mert hiszünk benne, hogy számít az is, hogy rajtunk keresztül minél többen láthatják a munkájukat.

„Igazi” nyertes azonban egy lesz, az a szervezet, amelyik a legtöbb szavazatot kapja tőletek, és ezzel 300 ezer forint értékű ADSelf-reklámfelülethez jut. Neked ki a kedvenced? Szavazz december 17-én, éjfélig! Ne csak a nyereményért, hanem hogy azok, akik a legnagyobb hidegekben is másokat melegítenek, lássák: milyen sokaknak fontos, amit nap mint nap csinálnak. Eredményhirdetés: december 18-án – itt, a Café-n!

A nyeremény

Az ADSelf a Central Médiacsoport digitális portfóliójának felületeit értékesítő automata hirdetési rendszer. Az alapvetően kis-és középvállalkozások igényeire szabott program összetett bannerkampányok gyors és egyszerű létrehozását és irányítását teszi lehetővé. Rövid regisztrációt követően az ADSelf által felkínált sablonok segítségével tapasztalat nélkül is pár perc alatt személyre szabott hirdetést készíthetünk, a kampány beállításai során pedig célközönségünket nem, kor, érdeklődés és földrajzi elhelyezkedés alapján is szűrhetjük. Tetszőleges költségkerettel támogatott hirdetéseinket pedig már alacsony összeg befektetésével is sikeresen juttathatjuk el a magyar internetezők közel 70%-ához. Az ország kedvenc civil szervezete ebben a rendszerben kap 300 ezer forint értékben hirdetési felületet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.