Aktuális

Ez a közművek ajándéka: az ünnepek idejére senkinél sem kapcsolják ki a gázt

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal az NKM Nemzeti Közművek Zrt. a lakossági földgázszolgáltatásra december 16. és 2018. január 7. között – írják keddi közleményükben.

Hangsúlyozzák, hogy a moratórium nemcsak a védett fogyasztókra, hanem a 60 napon túli számlatartozást felhalmozó lakossági ügyfelekre is vonatkozik. Kóbor György, a társaság vezérigazgatója szerint azért döntöttek így, hogy az ünnepeket minden család nyugalomban tölthesse – írják.

nemzeti közművek a pénteken induló Mikulásgyárat is segíti: a jótékonysági akció gázellátását 2011 óta biztosítják, idén pedig az áramszolgáltatásról is gondoskodnak. Közleményük szerint a rászorulókat ajándékgyűjtéssel és ételosztással is támogatják, az adományok szétosztásában pedig önkéntes munkával vesznek részt a társaság alkalmazottai. A szolgáltató Feszty Árpád úti telephelyén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2010 óta jelképes összegért hajléktalanszállót üzemeltet – teszik hozzá.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top