Aktuális

A háromszéki kannibál hazavitte a levágott állkapcsot, és evett belőle

Brutális gyilkosság történt a háromszéki Sepsiszentgyörgyön: egy 16 éves fiú bedrogozva megölte a társát, majd állítása szerint evett is az áldozatából. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek.

A múlt héten Sepsiszentgyörgyön meggyilkoltak egy fiatalt. Az illetékesek hamar azonosították a feltételezett elkövetőt, de mivel a megyei rendőrség sajtóközleménye szűkszavúan számolt be az ügyről, a Székely Hírmondó további részletekért megkérdezte az esettel foglalkozó ügyészt. Adrian Baciu pedig egészen gyomorforgató információkat közölt a háromszéki kannibálról

A gyilkossággal gyanúsított 16 éves fiatal egy megbírságolás után húzódott be egy híd mellé ugyancsak fiatal társával. Korábban 5 liter vodkát és 10 liter sört vásároltak, valamennyi alkohol tehát volt a szervezetükben, amire csak ráerősített, hogy ragasztógőzt is szívtak az italok mellé. Összevitatkoztak egymással, majd a későbbi gyilkos ráült az áldozatára, és egy kővel szétverte a fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocs-csontját. Ezt ő maga mesélte el a rendőrségen, az ügyész szerint még nevetett is mindeközben a gyanúsított. Hozzátette, hogy vért is ivott az áldozatából, és a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle.

Baciu elmondta, hogy a rendőrség megtalálta a fiatalnál az állkapocsdarabot. A fiút 30 napra letartóztatták, és hamarosan pszichiátriai vizsgálatnak is alávetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top