Aktuális

Valaki felvette telefonnal, ahogy kirabolják a kőbányai bankfiókot

A RTL Híradó kapott egy mobiltelefonnal készült videofelvételt, amelyen az látszik, ahogy egy férfi fegyverrel fenyegetőzve kirabol egy kőbányai bankot. Ez az a bankrabló, akit múlthéten menekülés közben elütött egy autó.

A videón hallatszik is, ahogy a fegyverrel fenyegetőző bankrabló a túszokat számolja, láthatóan meg vannak félemlítve a kőbányai bankfiók alkalmazottai. A RTL Híradónak beküldött felvételt valószínűleg az egyik ügyfél készítette a helyszínen. 

A csütörtöki bankrablás vége az lett, hogy a rablót még menekülés közben elfogták. A pénzzel együtt lépett meg a bankból, de utolérték a rendőrök, majd pedig egy autó is elütötte őt. 

A gyanúsított ügyvédje az előzetes letartóztatása után azt nyilatkozta, hogy a támadó betegség miatt nem tudott elmenni dolgozni, ezért rabolt bankot. A férfi rendszeres gyógykezelés alatt áll, elnehezült kézsérülése van, ami miatt az elmúlt hónapokban munkaképtelen lett. 

Mivel korábban emberölés kísérlete miatt 9 évre ítélték, visszaesőnek számít, amit tovább súlyosbít, hogy két eljárás továbbra is folyamatban van ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top