Aktuális

Megölte súlyosan sérült lányát a rákos betegséggel küzdő anya

Bonnie Liltz, miután megtudta, hogy rákos, úgy döntött, hogy ha neki meg kell halnia, akkor a 28 éves, mozgás- és beszédképtelen lányának sem szabad tovább élnie. Először a gyerekével végzett, magát azonban csak másodjára tudta megölni.

Az 57 éves, illinoisi Bonnie Liltz a Daily Mail cikke szerint rettegett attól, mi lesz, ha ő meghal, és lánya, Courtney egyedül marad: a nőnél ugyanis rákot diagnosztizáltak, és az orvosok nem sok reményt láttak a felépülésre. Bonnie Liltz attól tartott, hogy miután betegsége végez vele, nem lesz, aki ellátja mozgáskorlátozott és beszédképtelen 28 éves lányát. A nőnek állítólag rossz tapasztalatai voltak, mert egyszer már egy intézet gondjaira kellett bíznia Courtney-t ideiglenesen, és az intézetből koszosan, ápolatlanul, kiütésekkel hozta ki a gyerekét. 

2015-ben ezért úgy döntött: végez magával és a lányával is. Gyógyszereket adagolt abba a csőbe, amelyen keresztül a lányt táplálták, majd bort töltött magának, és nagyobb mennyiségű gyógyszert vett be maga is. A két eszméletlen nőre végül rátaláltak, és kórházba siettek velük: Courtney életét nem tudták megmenteni, anyjáét azonban igen – ellene nem sokkal később szándékos emberölés miatt emeltek vádat.

Liltz a büntetéséből azonban csak 72 napot töltött le. 2016 augusztusában kiengedték, majd mikor újra be kellett volna vonulnia, éppen ugyanolyan gyógyszereket szedett be, mint amilyenek segítségével egy évvel korábban a lányával végzett. A nőre ezúttal holtan találtak rá. 

(via Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top