Aktuális

Lopott autóval rendeztek ámokfutást a tinik – 5 ember meghalt

Öt ember, köztük két 15 éves és egy 12 éves kamaszfiú meghalt, miután lopott autójukkal egy fának csapódtak Leeds városában.

A baleset legfiatalabb áldozata egy 12 éves fiú, de meghalt a lopott autó további négy utasa is: két 15 éves kamaszfiú, valamint egy 24 és egy 28 éves fiatalember is. A helyi hatóságok beszámolójából kiderült, hogy a rendőrséget szombat este, nagyjából öt perccel este tíz előtt értesítették a balesetről.

baleset, ámokfutás

Kép forrása: Google

A kiérkező rendőrök két 15 éves fiút őrizetbe vettek a helyszínen: a gyanú szerint ők is a lopott autóban ültek a baleset idején, ám az ütközést szerencsésen túlélték – írja a BBC. A hatóságok egyelőre nem árultak el részleteket arról, miért vették őrizetbe a kiskorú fiút, ahogy azt sem erősítették meg, tényleg heten ültek-e a lopott Reanult Clióban.

A rendőrség arra kéri a környéken lakókat és az esetleges szemtanúkat, hogy aki bármit tud a baleset körülményeiről, jelentkezzen a West Yorkshire-i rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top