Aktuális

Ekkora lúzer autótolvajt még nem láttál!

A rendőrök egy órán belül elfogták a szentgotthárdi pancser autótolvajt.

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták azt a 19 éves autótolvajt, aki egymás után két személygépkocsit kísérelt meg eltulajdonítani Szentgotthárdon – írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A férfi először egy lakóház udvaráról próbált meg egy – nyitott állapotban lévő – gépjárművel elhajtani, azonban a kertkapunak tolatott, végül az autót hátrahagyva elmenekült. Nem sokkal később újra próbálkozott. Egy másik négykerekű tulajdonosának figyelmetlenségét kihasználva vitte el a személygépkocsit, miközben a sértett a jármű csomagtartójából pakolt. A gyanúsított ez esetben sem jutott messzire, mert a rendőrök a helyszín közelében elfogták és a Szentgotthárdi Rendőrőrsre előállították.

A nyomozók K. Rolandot gyanúsítottként kihallgatták, és az ügyben két rendbeli, jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top