Aktuális

Kilógó villanyvezetékek okoznak riadalmat több kerületben

Egy esős napon szikrázott és füstölt egy kilógó utcai villanyvezeték Budapesten, és nem ez az egyetlen rossz burkolatú villanyoszlop a városban.

Akár gyilkolhatott volna is az a szikrázó villanyvezeték, amit pár napja vettek videóra Budapesten, egy esős napon a IX. kerületben. A főváros egyik legforgalmasabb utcájának közelében történt mindez, ami a járókelőket is megdöbbentette – számolt be a Tények.

A villanyoszlopot a közelmúltban javították, de a vezetékeket még most is csak egy odakötözött műanyagdarab fedi. A villanyoszlop melletti étterem dolgozója szerint ez életveszélyes.

Amikor látták a szikrákat és a füstöt, be akarták jelenteni a hibát, de másfél órán keresztül hiába próbáltak elérni valakit, aki segítene neki. Mivel nem jártak sikerrel, be kellett zárniuk az éttermet.

Zuglóban több olyan elektromos szekrényt is találni, ami közvetlen veszélyt jelent az arra járókra, kilátszanak a vezetékek, vagy csak egy figyelmeztető szalag jelzi a veszélyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top