Aktuális

Ez történik ma, Miley Cyrus szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 06:58-kor kel fel a Nap, és 15:59-kor nyugszik. Miley Cyrus szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XI. 23.

Ezen a napon:

1852-ben először helyeznek üzembe postaládákat (Angliában, Jersey szigetén), 1980-ban a Richter-skála szerinti 6,2–6,8 erősségű földrengés pusztít Dél-Olaszországban, 4800-an halnak meg, megsérül több műemlék is. 1991-ben Freddie Mercury közleményben tudatja a világgal, hogy AIDS betegségben szenved. 1992-ben Miley Cyrus szülinapja. 1996-ban az etióp légitársaság Addisz-Abebától Abidjanba tartó gépét 180 utassal a fedélzetén légi kalózok eltérítették, akik a robbanószerekkel Ausztráliába akarták kényszeríteni a repülőt; a gépen robbanás történt, és ezért az Indiai-óceánba zuhant – az áldozatok között van Annus Antal, Magyarország kenyai és etiópiai nagykövete is.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

A nap mottója:

Az ember hódol annak, aki nem az övé, és annak, ami az övé.

Tarján Tamás

Névnap:

November huszonharmadika Kelemen, Dániel, Daniló, Dános, Felicita, Felicitás, Felicitász, Kelemér, Kelen,  Klementin, Klementina, Kolumbán napja.

November huszonharmadikán született:

Pokorny Lia színésznő, Törőcsik Mari színésznő, Miley Cyrus énekesnő, Franco Nero színész

Időjárás:

Az Északi-középhegységben, az Észak-Alföldön és a főváros térségében az éjszaka képződő köd tartósabban megmaradhat, illetve alacsony szintű felhőzet képződik belőle. Szitálás errefelé előfordulhat. Másutt a változó felhőzet mellett kisüt a nap, és csapadék sem várható. A többnyire mérsékelt déli, délnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 10 és 15, a borult, ködös helyeken 4 és 7 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top