nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Meghalt a soroksári gyilkosság egyik legfontosabb tanúja

Meghalt a soroksári gyilkosság egyik legfontosabb tanúja

Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a 2013-ben meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfi halálát aortarepedés okozta.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én tá­madták meg futás közben. Kezeit összekötözték, megbecstelenítették, majd brutális kegyetlenséggel megölték. A Bors jelenlegi információi szerint a rendőrségnek van egy olyan verziója is, hogy a támadó alapvetően nem gyilkolásra készült, hanem a soroksári családanya megleckéztetésére. A rendőrség korábban ötmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A lap azt írja, hogy a nyomozás kezdetben a nő férjére fókuszált, őt azonban hamar kizárták a lehetséges elkövetők sorából. 2016-ban aztán a rendőrség kihallgatta Gyurik Krisztina szeretőjét, aki vállalta a hazugságvizsgálót is. Korábban az áldozat férje azt vallotta, hogy csak a gyilkosság után két héttel tudta meg a rendőrségen, hogy feleségének volt valakije. 

A Bors úgy tudja, hogy Gyurik Krisztina szeretője nem sokkal a meghallgatása után hunyt el.  Halálát vélhetően aortarepedés okozta. A férfi házasságban élt, és nem messze attól a helytől lakott, ahol Gyurik Krisztina rendszeresen kocogott – írja a lap.

Megosztás Facebookon