Aktuális

Penészes párizsit kapott egy beteg az egyik fővárosi kórházban

A rothadó felvágottat a Szent Imre-kórházban szolgálták fel a betegeknek.

Penészes párizsit kapott egy beteg a budapesti Szent Imre-kórházban – számolt be az RTL Klub Híradója. A zoom.hu írt erről egy Facebook-bejegyzés alapján. Abban egy nő azt állítja, a rokona kapta az ételt, amit a budapesti Szent Imre-kórházban szolgálták fel, de az egyébként a Szent János-kórházból érkezett. A bejegyzés szerint az osztályon dolgozó nővérek nem láthatták a penészes felvágottat, mert az egy abonett alá volt téve, becsomagolva.

A Szent Imre-kórházban éppen felújítják a konyhát, ezért az intézmény egy ideje a Szent János-kórház konyhájáról oldja meg az étkeztetést. A poszt írója egyébként nemcsak a nővéreknek, hanem a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak is jelezte, hogy penészes felvágottat adtak a betegeknek.

Az élelmiszer-ellenőrök ezután vizsgálatot tartottak, és maguk is találtak szabálytalanságot. A Szent Imre-kórház részéről úgy reagáltak, ha a fotó valódi, a szállító cég nevében elnézést kérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top