Aktuális

Kutyaharapás nyomait találták egy elhunyt gödöllői férfin

Gödöllőn pénteken délután riasztották a mentőket egy házhoz, ahol egy elhunyt idős férfit találtak a szakemberek. A férfi testén a Zoom.hu állítása szerint harapásnyomok vannak.

A Zoom.hu értesülése szerint a 60-70 év körüli gödöllői férfin olyan sérülések voltak, amelyek alapján a helyiek is azt hitték, hogy a bácsira a saját kutyája támadhatott rá, a mentők ezért el is kezdték újraéleszteni a férfit. A Mohács utcai háznál rendőrök is helyszíneltek.

Ám utólag olyan információ is a lap birtokába került, amely szerint az idős férfi már korábban halott volt, mint ahogy a kutyája beleharapott volna.

A lap a kérdéseivel a Pest megyei Rendőr-főkapitányságot és az Országos Mentőszolgálatot is megkereste, de András Tamás, a rendőrség szóvivője a Zoom.hu-val csak annyit közölt, hogy rendőrök a helyszínen vannak, és az esettel kapcsolatban jelenleg is adatokat gyűjtenek, további tájékoztatást későbbre ígért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top