nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Áramütés ért egy fiút egy tehervonat tetején, teste 70 százaléka megégett

Áramütés ért egy fiút egy tehervonat tetején, teste 70 százaléka megégett

Három fiatal péntek este felmászott a nagykőrösi állomáson veszteglő tehervonat tetejére. Az egyikőjüket, egy 15 éves fiút abban a pillanatban olyan súlyos áramütés érte, hogy testének 70 százaléka megégett. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Avatar
Borsonline/NLCafé
f Ajánlom

A baleset a Bors információi szerint múlt héten pénteken este kilenc óra körül történt. Miután a három fiú felmászott a nagykőrösi állomáson pihenő egyik cementszállító tehervonat tetejére, az egyik 15 éves fiatalt pillanatok alatt áramütés érte. Az óriási feszültség miatt a fiúnak valószínűleg meg sem kellett érintenie a felsővezetéket, így is megrázta az áram.

A lap információi szerint a mentők sokáig küzdöttek a fiú életéért, testfelületének a 70 százaléka égett meg, órákig tartott, amíg szállítható lett a gyerek, de túlélte a balesetet. Életveszélyes állapotban, rohamkocsival vitték kórházba.

Az állomáson dolgozó egyik ember szerint sem locsolni, sem füvet nyírni nem lehet a vágányok között, annyira veszélyes a terület a magasfeszültség miatt. Esténként kivilágítják az egész területet, és előfordul, hogy bejönnek illetéktelenek. A baleset körülményeit a Nagykőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Címlap: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

Megosztás Facebookon