nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Áramütés ért egy fiút egy tehervonat tetején, teste 70 százaléka megégett

Áramütés ért egy fiút egy tehervonat tetején, teste 70 százaléka megégett

Három fiatal péntek este felmászott a nagykőrösi állomáson veszteglő tehervonat tetejére. Az egyikőjüket, egy 15 éves fiút abban a pillanatban olyan súlyos áramütés érte, hogy testének 70 százaléka megégett. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Borsonline/NLCafé
f Ajánlom

A baleset a Bors információi szerint múlt héten pénteken este kilenc óra körül történt. Miután a három fiú felmászott a nagykőrösi állomáson pihenő egyik cementszállító tehervonat tetejére, az egyik 15 éves fiatalt pillanatok alatt áramütés érte. Az óriási feszültség miatt a fiúnak valószínűleg meg sem kellett érintenie a felsővezetéket, így is megrázta az áram.

A lap információi szerint a mentők sokáig küzdöttek a fiú életéért, testfelületének a 70 százaléka égett meg, órákig tartott, amíg szállítható lett a gyerek, de túlélte a balesetet. Életveszélyes állapotban, rohamkocsival vitték kórházba.

Az állomáson dolgozó egyik ember szerint sem locsolni, sem füvet nyírni nem lehet a vágányok között, annyira veszélyes a terület a magasfeszültség miatt. Esténként kivilágítják az egész területet, és előfordul, hogy bejönnek illetéktelenek. A baleset körülményeit a Nagykőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Címlap: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

Megosztás Facebookon