Aktuális

Félmilliót ér, ha láttad ezt a férfit – fotó

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki információval rendelkezik a sportos mozgású, szolnoki trafikrablóról.

Szerda délelőtt egy ismeretlen férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Rákóczi úti trafikot Szolnokon, a rendőrség magas nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben.

Az ismeretlen trafikrabló 20–30 év közötti, nagyjából 170-175 cm magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású férfi, aki bajuszt, szakállat, egyéb arcszőrzetet nem viselt, különös ismertetőjele nem ismert. Az elkövetés idején sötét színű, feltehetően kapucnis kabátot, világosszürke pamut melegítőnadrágot viselt, amelynek jobb szárán, combrészén, függőleges irányban, fekete és piros színű felirat volt.

Az elkövetőről biztonsági kamerafelvétel nem, csak egy fantomkép áll a rendőrség rendelkezésére.

Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon, az 56/501-600 telefonszámon, a „telefontanú” 80-555-111 zöldszámán vagy a 112-es segélyhívó számon.

Az ismeretlen elkövető kézre kerítését elősegítő információt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forinttal díjazza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top