Aktuális

Meghalt a diplomata, aki bizalomjátékot játszott egy épület tetején

A 30 éves Julian Simpson azután zuhant le, hogy felbőszített egy férfit, majd bizalmi játékot játszott vele egy hétemeletes épület tetején.

Furcsa körülmények között halt meg egy ausztrál diplomata New Yorkban. Julian Simpson másokkal együtt egy épület tetejéről szerette volna megnézni, ahogy az Empire State Building szivárványszínű fényben úszik. A felhőkarcoló azért kapott különleges megvilágítást, mert egy felmérés szerint az ausztrálok többsége támogatja az azonos neműek házasságát – közölte a CBS News.

A rendőrség tájékoztatása szerint a csoport ivott, Simpson pedig egy nő körül legyeskedett, amitől a nő férje dühös lett. Az ausztrál diplomata azt ajánlotta az ideges férfinak, hogy egy játékkal győződjön meg arról, megbízhat benne.

Kimentek a hétemeletes épület teraszára, a bizalomjáték pedig az volt, hogy egyikük az épület párkányán hátradől, a másik pedig a kezénél fogva tartja. A 30 éves Simpson megragadta másik férfi kezét, de megcsúszott, a második emeletig zuhant, és meghalt.

Julian Simpson Ausztrália ENSZ-missziójában dolgzott, Malcolm Turnbull ausztrál miniszterelnök sokkoló tragédiának nevezte a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top