Aktuális

Ez történik ma, Shailene Woodley születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:46-kor kel fel a Nap, és 16:08-kor nyugszik. Shailene Woodley szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XI. 15.

Ezen a napon:

1849-ben megjelenik a szabadságharc bukása utáni első irodalmi lap, a Hölgyfutár. 1987-ben a brassói felkelés. 1991-ben Shailene Woodley szülinapja. 2010-ben a Margit híd 2009. augusztus 21-e óta tartó felújításának befejezésével 2010. november 15-én este 10 órakor a hidat átadták a forgalomnak.

Shailene Woodley

Shailene Woodley amerikai színésznő

A nap mottója:

A világ bennem is történik, nem csak a térben és az időben. Én is térfogat vagyok.

Márai Sándor

Névnap:

November tizenötödike Albert, Lipót,  Alberta, Albertin, Albertina, Ángyán, Ányos, Artúr, Dezső, Hajnácska, Ladomér, Marinusz, Richárd és Vladiszláv napja.  

November tizenötödikén született:

Beverly D’Angelo színésznő, Shailene Woodley színésznő, Enyedi Ildikó filmrendező.

Időjárás:

Az ország északi felén többórás napsütésre számíthatunk, délen viszont sok marad a felhő. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken -5 foknál hidegebb is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top