nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Elegük lett a balesetet videózó autósokból a tűzoltóknak, lelocsolták őket

Elegük lett a balesetet videózó autósokból a tűzoltóknak, lelocsolták őket

Könnyen lehet, hogy fegyelmit kapnak azok a német tűzoltók, akik megunták, hogy a baleset mellett elhaladó autósok folyamatosan videózzák a munkájukat, ezért lelocsolták őket.
NLCafé
f Ajánlom

Három halálos áldozattal járó baleset történt a németországi A3-as autópályán a napokban. A közlekedési szerencsétlenségeknél egyre gyakoribb, hogy az elhaladó autósok mobiltelefonnal rögzítik az eseményeket.

Ez történt most Németországban is, az arra utazók mindent meg akartak örökíteni, írja a Hvg.hu. A helyszínre érkező tűzoltóknak viszont elegük lett a folyamatos videózásból, és egy idő után nem csak a baleseti helyszínnel foglalkoztak: elkezdték a vízsugárral az autókat locsolni.

A locsolás miatt valaki feljelentést tett, mivel balesetveszélyes, és emiatt eljárás indult a tűzoltók ellen. A helyi tűzoltóság szóvivője elismerte, nem volt szerencsés, amit kollégái csináltak. Hozzátette, a bámészkodókat a rendőrségnek kellene kezelnie, igaz, nekik is lenne fontosabb dolguk.

Egy rendőrségi szakértő szerint a katasztrófafilmezés nemcsak lassítja a forgalmat, hanem szabálytalan is. Ezért több helyen elkezdtek mobil falakat használni a baleseti helyszínek eltakarásához.

Arról valószínűleg vizsgálat dönt majd, kapnak-e fegyelmit a tűzoltók.

Megosztás Facebookon