Aktuális

Rálőtt a kerékpárosra, így próbálta lerendezni a vitát

Közlekedési konfliktusát egy kerékpárossal egy autó sofőrje úgy próbálta meg rendezni, hogy előkapta gázpisztolyát, és rálőtt a biciklisre. Mindez történt Budapest belvárosának közepén.

Budapest VII. kerületében november 6-án 17 óra körül, az Izabella utcában egy autó sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett. A vita hevében a járművet vezető férfi a nála lévő gázpisztollyal egy alkalommal rálőtt a kerékpárosra, majd a helyszínről elhajtott. A kerékpárosnak a lövés következtében sérülése nem keletkezett – írja a police.hu.

A nyomozók megállapították, hogy a gépkocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a nyolcadik kerületi Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak. A férfi gépkocsijában a rendőrök megtalálták a gázriasztó fegyvert, amit le is foglaltak.

A  nyomozók mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top